Het bedrag €44,44 zorgt wellicht voor wat vraagtekens. Uiteraard heb ik niet zomaar voor dit bedrag gekozen, maar heeft het een symbolische, spirituele als voor mij ook een persoonlijke betekenis.

Het getal 44 is een magisch (engelen)getal in de numerologie. Het zien van het getal 44 is een teken dat de engelen je berichten sturen en zo dicht mogelijk bij je zijn op het moment dat je het nodig hebt. Wanneer je een repetitieve serie van nummers ziet verschijnen, zoals 44,44 opnieuw en opnieuw, betekent het dat engelen rechtstreeks met je communiceren in een poging je vrede, bemoediging en inspiratie te brengen.

Ik ben geboren op 14 juli 1978 en op het moment dat Hemelpost op 2 november 2022 wordt gelanceerd ben ik 44 jaar oud. Twintig jaar geleden is iemand die mij heel dierbaar was (en nog steeds is) overleden op 44-jarige leeftijd. Ik vind het mooi en bijzonder om op deze manier voor altijd met haar verbonden te blijven.

Ik ben naast de ontwerper en bedenker van Hemelpost ook dichter en schrijf sinds een aantal jaar onder de naam De Perkamentdichter. Ik verbind mensen van wie ik houd maar die ik helaas moet missen altijd aan mijn creaties. Ik draag dichtbundels aan hen op, of lanceer nieuwe producten op datums die met hen resoneren. Op deze manier voelen zij altijd iets dichterbij en blijft onze band en energie ook bestaan in wat ik creëer. Zij zijn en blijven altijd een deel van mijn leven.

Ik heb drie dichtbundels geschreven, waaronder een speciaal geschenkboekje Boeketje Troost. Boeketje Troost heb ik geschreven om te kunnen geven aan iemand in rouw, om een lichtje aan te doen in het donker. Ik vond dat dit boeketje er moest komen, moest zijn en datzelfde gevoel heb ik ook bij Hemelpost. Het is een ‘meaningful’ product met een unieke service en ik ben er trots op dat het er eindelijk is. Ik geloof dat alles wat nog niet bestaat, maar op gevoelsniveau veel kan betekenen, altijd een weg vindt. Ik hoop dat Hemelpost vele harten mag en zal bereiken en ben er dankbaar voor dat ik daar een kleine schakel in mag zijn. Ik hoop dat het op het juiste moment, een beetje troost kan bieden, zowel voor de gever als voor de ontvanger.

Liefs,

Kimm Mulder

nl_NLDutch