Als unieke service biedt Hemelpost de optie Hemelpost Express. Deze service bezorgt jouw Hemelpostpakket inclusief jouw laatste brief op een dag in de toekomst na jouw overlijden.

Hemelpost Express

Deze service is er voor als jij Hemelpost wilt laten bezorgen op een dag in de toekomst omdat je weet dat het afscheid niet lang meer op zich laat wachten. Hoe bijzonder is het om jouw brief te laten bezorgen op de dag dat jouw zoon of dochter gaat trouwen als je van tevoren weet dat je daar helaas niet meer in levende lijve bij aanwezig kunt zijn, dat je jouw man of vrouw verrast met een brief op de dag dat jullie 25 jaar getrouwd zouden zijn, dat jouw brief bezorgd wordt na de geboorte van jouw eerste kleinkind omdat je hem of haar bij leven niet in je armen zult kunnen houden. Voor al deze en andere bijzondere momenten is er nu Hemelpost Express. Jouw brief wordt verzegeld bewaard en zal bezorgd worden op de vooraf afgesproken datum. De ontvanger wordt één dag van tevoren gebeld met de boodschap dat er de volgende dag een bijzonder pakket zal worden bezorgd. Dit doen we om jouw dierbare voor te bereiden en om een afspraak te maken zodat we het pakket persoonlijk kunnen overhandigen. Uiteraard wordt voor deze service geen postorderbedrijf in de arm genomen. Hemelpost Express wordt bezorgd door Hemelpostbezorgers of door een speciale externe koeriersdienst.

Jouw laatste brief is goud waard en zo wordt deze ook behandeld. Hemelpost wordt met liefde bezorgd, in de handen van jouw dierbare(n).

Heb je vragen of een bijzonder verzoek? Wil je gelijktijdig met Hemelpost tevens een cadeau laten bezorgen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Brief

Om Hemelpost Express te kunnen bezorgen hebben we uiteraard jouw laatste brief nodig. De brief dient te worden opgestuurd naar Hemelpost en wij zorgen er vervolgens voor dat de brief wordt verzegeld in de Hemelpostbewaarbox.

Indien het niet meer mogelijk is om een handgeschreven brief op te sturen vanwege gezondheidsproblemen, is er de mogelijkheid om de tekst aan te leveren via de mail of kan er een spraakopname worden gestuurd. Wij zullen de tekst overbrengen op het luxe briefpapier. Naar wens kan de brief uitgetypt worden met behulp van een oude typemachine of door ons met de hand worden geschreven.

nl_NLDutch