Wat wil jij nog zeggen ….als jij er niet meer bent?

Hemelpost biedt de unieke mogelijkheid om op een bijzondere manier jouw laatste woorden achter te laten voor iemand die je lief is. Een laatste brief met woorden van onschatbare waarde omdat deze pas zal worden gelezen als jij er niet meer bent.

We denken liever niet aan het moment dat we afscheid moeten nemen van het leven en onze dierbaren. We stellen alles rond ons overlijden het liefst zo lang mogelijk uit. Als je ziek bent en voelt dat er niet veel tijd meer is, denk je bewuster na over afscheid nemen maar ook als je denkt nog een heel lang leven voor je te hebben, kan er onverwachts iets gebeuren. Helaas is er niet altijd tijd om afscheid te nemen, om nog te kunnen zeggen wat je wilt zeggen tegen iemand. Een brief schrijven en Hemelpost achterlaten kan een groot verschil maken voor jouw dierbaren en een waardevolle vondst zijn voor wie jij achterlaat. Het Hemelpost-pakket is gecreëerd om op ieder gewenst moment in je leven een brief te schrijven aan iemand die je lief is en om deze liefdevol te bewaren tot die dag in de toekomst aanbreekt.

Hemelpost-Pakket

Het Hemelpost-Pakket bestaat uit een luxe witte bewaarbox met magnetische sluiting aan de voorzijde, een wit veertje, zijdepapier en een speciaal ontworpen pocketfold met een elastische donkerblauwe band. De pocketfold biedt in het midden ruimte voor een kaart naar keuze uit het Hemelpostassortiment. Deze kaarten met gedichten zijn ontworpen en geschreven door Kimm Mulder alias De Perkamentdichter. Aan de rechterkant van de pocketfold bevindt zich een blauwe fluwelen envelop met handgeschept wit briefpapier. Na het schrijven van jouw brief, kan deze geplaatst worden in de fluwelen envelop. De pocketfold wordt vervolgens dichtgevouwen, met de blauwe elastische band verzegeld en als geheel teruggeplaatst in de luxe magneetdoos tussen het zijdepapier.

Als de pocketfold wordt opengevouwen worden er vier dichtregels zichtbaar. Na het lezen van deze regels is direct duidelijk dat jouw bijzondere brief wacht in de blauwe fluwelen envelop. Jouw dierbare wordt dus niet direct overvallen door de brief, maar kan op een zelfgekozen moment de tweede envelop openen.

Bewaren

Hemelpost kan thuis worden bewaard en de envelop kan verzegeld worden met de bijgeleverde papieren sluitzegel en zelf voorzien worden van een naam. De pocketfold biedt ruimte voor maximaal drie fluwelen enveloppen met brieven. Deze extra enveloppen zijn bij te bestellen in de webshop.

Als je Hemelpost inclusief jouw brief(brieven) niet zelf wilt bewaren maar wilt laten bezorgen op een datum na jouw overlijden, kijk dan bij onze service Hemelpost Express. Hemelpost Express is een bijzondere service voor als je weet dat het afscheid niet meer lang op zich laat wachten.

De Hemelpost-pocketfold met één van de kaarten uit het Hemelpostassortiment.

nl_NLDutch